Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Peugeot Expert

227 2.0 HDI L1H1 163PK Luchtvering

Prijs
9.950
Vakgarage Bregman Baflo
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Afmetingen

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Optiepakketten
Optiepakket:Pack Ergonomie
  • Armsteun voor
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Lendesteunen (verstelbaar)
Exterieur
Infotainment
Interieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Wij hebben deze auto zelf geimporteerd uit Duitsland, schadevrij, (Onderhouds)boekjes en TUV rapport(en) aanwezig. Zie foto's Deze auto is 100% onderhouden, volgens fabrieksopgave. Deze auto is nagenoeg in nieuwstaat. Bel 0595-422514 of mail info@vakgaragebregman.nl of deze auto nog beschikbaar is en op welke locatie deze auto zich bevindt.

Wij zijn een gecertificeerd BOVAG autobedrijf en al meer dan 30 jaar aangesloten bij de Vakgarage formule. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,4 (www.klantenvertellen.nl) Heeft u interesse in een occasion van onze andere vestiging in Hoogeveen? Bel dan even 0595-422514 of mail naar: info@vakgaragagebregman.nl en wij zorgen dat u de auto in Baflo kan bezichtigen.

Wij hebben deze auto zelf geimporteerd uit Duitsland, schadevrij, (Onderhouds)boekjes en TUV rapport(en) aanwezig. Zie foto's Deze auto is 100% onderhouden, volgens fabrieksopgave. Deze auto is nagenoeg in nieuwstaat. Bel 0595-422514 of mail in

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions