Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Opel Astra

1.6 Edition

Prijs
6.450
Vakgarage Bregman Baflo
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Optiepakketten
Optiepakket:Edition-pakket
  • Lederen stuurwiel
  • mistlampen voor
Optiepakket:Licht en zicht-pakket
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Dimlichten automatisch
  • Regensensor
Exterieur
Infotainment
Interieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Wij hebben deze auto zelf geimporteerd uit Duitsland, schadevrij, (Onderhouds)boekjes en TUV rapport(en) aanwezig. Zie foto's Met BOVAG garantie, dus met gecontroleerde en gegarandeerde KILOMETERSTAND. Aantoonbaar van 1e eigenaar. Deze auto is 100% onderhouden, volgens fabrieksopgave. Bel 06-1138503 of mail info@vakgaragebregman.nl of deze auto nog beschikbaar is en op welke locatie deze auto zich bevindt.

Wij zijn een gecertificeerd BOVAG autobedrijf en al meer dan 30 jaar aangesloten bij de Vakgarage formule. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,4 (www.klantenvertellen.nl) Heeft u interesse in een occasion van onze andere vestiging in Hoogeveen? Bel dan even 0595-422514 of mail naar: info@vakgaragagebregman.nl en wij zorgen dat u de auto in Baflo kan bezichtigen.

Wij hebben deze auto zelf geimporteerd uit Duitsland, schadevrij, (Onderhouds)boekjes en TUV rapport(en) aanwezig. Zie foto's Met BOVAG garantie, dus met gecontroleerde en gegarandeerde KILOMETERSTAND. Aantoonbaar van 1e eigenaar. Deze auto is 10

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions