Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Citroën Grand C4 Picasso

1.6 HDI Exclusive

Prijs
5.950
Vakgarage Bregman Baflo
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Exterieur
Infotainment
Interieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Wij hebben deze auto zelf geimporteerd uit Duitsland, schadevrij, (Onderhouds)boekjes en TUV rapport(en) aanwezig. Zie foto's In Duitsland betalen de mensen geen extra BPM en wegenbelasting voor een dieselauto. Wij vinden daarom regelmatig dieselauto's in Duitsland met een (heel) lage kilometerstand. Met BOVAG garantie, dus met gecontroleerde en gegarandeerde KILOMETERSTAND. Met luchtvering achterzijde. .

Wij zijn een gecertificeerd BOVAG autobedrijf en al meer dan 30 jaar aangesloten bij de Vakgarage formule. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,4 (www.klantenvertellen.nl) Heeft u interesse in een occasion van onze andere vestiging in Hoogeveen? Bel dan even 0595-422514 of mail naar: info@vakgaragagebregman.nl en wij zorgen dat u de auto in Baflo kan bezichtigen.

Wij hebben deze auto zelf geimporteerd uit Duitsland, schadevrij, (Onderhouds)boekjes en TUV rapport(en) aanwezig. Zie foto's In Duitsland betalen de mensen geen extra BPM en wegenbelasting voor een dieselauto. Wij vinden daarom regelmatig dieselaut

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Video’s

Contact aanbieder

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions